Programma ART SAFARI
Boek ART SAFARI
Wat is ART SAFARI?
ART SAFARI op maat
Impressie
Wie zijn wij?
Contact
Nieuwsbrief
Voorwaarden
  Voorwaarden

Betaling:

Het te betalen bedrag dient binnen 14 dagen na de aanmelding te zijn bijgeschreven op het rekeningnummer van Stichting Het Micromecenaat. Vermeld bij betaling duidelijk eerst het klantnummer van en de naam van de deelnemer/ of bedrijf. Bij betaling voor meerdere personen tegelijk is raadzaam de naam van de contactpersoon te vermelden en een mail te sturen naar info@artsafari.nl waarin je de personen vermeld voor wie je betaald.

Bankrekeningnummer Stichting Het Micromecenaat: 25.47.32.461

Bij deelname aan de Art Safari dient men uiterlijk vijf dagen voor aanvang het bedrag van deelname te hebben betaald.

Art Safari afzeggen / annuleringsvoorwaarden:

Indien u niet mee gaat op Art Safari:

  • Tussen 2 en meer weken voor vertrek wordt de helft van de kosten berekend;
  • Tot 2 weken voor vertrek wordt de totale kosten berekend.

Wanneer gaat een Art Safari niet door:

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een tour, dan zijn wij genoodzaakt de Art Safari te annuleren. Het reeds betaalde bedrag wordt dan teruggeboekt op uw rekening. Uiteraard doen wij ons uiterste best om zoveel mogelijk door te laten gaan.

Minder-validen

Helaas is de ART SAFARI niet rolstoelvriendelijk of geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn aangezien veel ateliers niet beschikken over een lift en/of afmetingen voor rolstoelen.

Aansprakelijkheid

Deelname aan een Art Safari geschiedt op eigen risico. Het Micromecenaat aanvaart geen aansprakelijkheid voor ongevallen, diefstal en beschadiging van eigendommen tijdens de Art Safari.